Det var en lång pause!

Yes, min kompis sa till mig att jag var tvungen att börja blogga igen. Kanske är det så att jag ska det. Men det är så att jag har börjat sitta myket mindre vid datorn nu. Jag håller mer på md min musik än någonsin. Jag har skrivit 3 låtar på en halv månad, jag menar, är inte det bra?

Oj oj oj, jag skulle kunna skriva en bok om allt jag har gjort och varit med om under den tid jag inte bloggat. Jag brinner inte så mycket för att blogga så det känns liksom liite hopplöst att bligga men jag vill ändå fortsätta. Hah..

Men vi tar väl det ''viktigaste'' eller det som jag är typ viktigast just nu. Yes, jag ska söka till Idol den 7:e Maj. Jag vet dock inte om jag kommer att gå vidare. Min kompis sökte och dom tyckte att han/hon (nämner inget kön eller namn) var för ung, och han/hon är lika gammal som jag. Men jag tyckte att jag ändå kunde ge det ett försök, eller hur?
Jag vet att det inte är så många som fortfarande följer min blogg efter en sån här lång tid, men egentligen bryr jag mig inte.. Aja. Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon och gå till skolan, så ni får ha det så bra!