Baltillbehör, check!

Som sagt så är jag ginger och jag trivs väldigt mycket med det! På Onsdag blir det bal och lite annat. Jag har hittat både klänning och skor, bara tantstrumpbyxor som saknas! xd
Svarta klackskor, en blommig klänning och ''tantstrumpbyxor'' sen ska mamma se om hon har en svart väska som jag ska få låna!

Men jag fick veta att jag INTE kan uppträda på avslutningen.. Jag ska operera mig den 8:e (halsmandlar) så jag får inte anstränga vare sig rösten eller kroppen typ. Jag får bara ta och sola oh äta feta mycket glass och gå upp flera hg!...
Sen har jag inte haft varken ork eller lust att städa mitt rum så det ser ut som om en bomb har släppts här..
Men det är sommarlov snart och då har jag ju två veckor medan jag väntar på att min hals ska läka, aa då kan jag ju städa??? så jag fattar inte vad mina föräldrar klagar på! Jag kommer ha väldigt mycket att göra under dessa två veckor.. Ränsa rummet på ALLT onödigt!! HIHI!

Nej men nu ska jag hoppa in i en dusch, ha det bra!

Den här låten är till min kompis som verkligen tycker om den här låten!

Freddie,
your the apple to my pie, youre the straw to my berry. Youre the smoke to my high and youre the one I wanna marry!♥


Dåligt bloggande

Jaa, men som jag sa måste jag komma in i bloggandet igen. Min kompis kommer dock hjälpa mig med min header, det blir skönt. Hon gör jättefina headers så jag är säker på att jag kommer bli nöjd. Det är ju liksom lite roligare om man har en fin header när mna ska blogga, eller hur?
I alla fall så vet jag att det inte är så många som följer denna blogg. Det är lite tråkigt. Men men jag kan väl förstå det lite eftersom jag inte bloggar regelbundet hela tiden, det kommer ibland. Jag får at och börja blogga mer seriöst om det ska gå bra. Nej men nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag väcka mamma så vi är i god tid för att åka till Farsta inklusive stan och handla balklänning!

Ha det gött!

GINGER!

Här kommer pippi långstrump...

Yes, nu är man rötott men alla kallar mig ginger i skolan. Vem bryr sig.. Jag gillar att ha rött hår. Rött hår är min vanliga hårfärg, typ. Aso jag har brunt-blont och rött i min hår...

Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag fick mvg i slöjd! jätte stolt! nu har jag nyss loggat ut från fejjan.. Orkade inte sitta mer vid datan så det sista jag gör vid denna burk innan jag går till den andra lite större burken är att blogga. Tänkte att ni skulle få se mitt röda hår på en liten bild eller två!
Jo, jag var på intagningsprov i tisdags, det gick väldigt, väldigt bra! På kulturama var dom hur trevliga som helst! Men mina favoriter är fortfarande Rytmus och Fryshuset. Till Fryshuset ska jag på Tisdag (dagen innan våran bal) och förhoppningsvis går det bra där med.

Ja, på tala om balen.. JAG HAR FAN INGEN KLÄNNING!! jag blir seriöst jätte stressad.. Min mamma säger att vi ska gå och kolla klänning på måndag.. HUR många klänningar finns kvar då?.. Inte så värst många va.. Eller har jag fel..?
Nej det gillas inte ALLS..

Aja, slut med klagomål här kommer liten bild/-er på mig som ginger!




Ha det göttans! ♥

Heeeeej!

Jag behöver hjälp!!
Kan någon säga hur kulturama ser ut på utsidan??? jag vet liksom inte.. Behöver gärna hjälp idag. Helst NU! jag ska ju dit imorgon och göra intagningsprov. Det är ganska glasklart vad jag ska sjunga. Antingen Sverige - Kent eller min egna nya låt. Ååh vad jag vill kunna spela in mina låtar. Någon som vet hur man gör? eller vet ett billigt ställe där man kan spela in sina låtar? Hör gärna av er om ni vet, då blir jag väldigt tacksam!

Nu har jag skrivit 4,5 sidor om religion. Sen ska jag skriva en utvärdering till min uppgift i träslöjden, då har jag väldigt stor chans att få MVG. Matten så tror jag att jag fick G i. Men jag bryr mig inte, bara jag fick godkänt så är jag nöjd!

Lyssnar på RMK & Co från 2008 - Talang

Jävligt bra, lyssna vettja!


Snart rödhårig!

Ja, men som jag sa för länge sen så ska jag bli rödhårig, men det ska vara naturligt rött. Typ tegelrött. Jag ska göra det i veckan, sa min mamma eftersom jag ville ha rött hår till balen.

Men men jag ska sova nu, så vi höres. Kanske bloggar i morgon, jag måste liksom komma tillbaka i bloggandet igen, om jag ska fortsätta :P

Ha det bra !! ♥


En helg med bebisen på landet.

Shenare!
Kom hem för ett tag sedan, min bebis har dock åkt hem till Gävle igen.. Usch för distansförhållade!
Men gud så glad han gjorde mig när han sa att när han åker till Afrika så ska jag ge honom 120 kr så köper han converse. Sen har har en Nikon kamera som han sa att jag kunde få låna hur länge som helst! Aso herregud jag blev yberglad!! Nu kan jag äntligen ta massa kort som faktiskt blir bra!
Nu sitter jag här och ska snart duscha, är usch!

Snart är det dags för balen. Så jag och mammi ska gå och kolla klänning! Sen ska jga få ett par skor också! Jaa ja nu ska jag duscha!!Hare göttans!

 


Ojsan!

Men SHEENARE bloggen.. Det känns som om det typ var ett halvår sedan.. Vilket det inte var. Shit.. jag skulle kunna skriva hur mycket som hels. Bara att jag inte har tid.. Jag har en hel del att berätta.. Jag kan väl börja på en gång!

Den 7:e Maj sökte jag till Idol, kom dock inte med, vilket jag inte bryr mig så värst mycket om eftersom de sa till mig att jag hade jättefin röst och absolut skulle fortsätta sjunga. Jag tror dock att de trodde jag var för ung och behövde utväcklas mer. Därör ska jag söka nästa år igen. Då jag har gått ett år på gymn. Men, aja, jag blev ju dumpad av min kille för ett tag sedan. Men nu har jag hittat en underbar pojke som dock är lite äldre än mig men men. Han bor i Gävle och är väldigt snäll och omtänksam. Ska vara med honom i helgen, han kommer ner hit och så ska han följa med till mitt landställe.
Sen har jag inte haft SÅ bra resultat på mina NP i matte.. Som sagt är jag SÄMST på matte. Skulle gärna uppskatta lite hjälp om någon av er läsare är bra på matte och kanske har tid att lära mig lite skit.. hihi. Jag ska bli rödhårig snart! YAAY sen är det bal på ett slott den 1:a Juni! ännu mer YAAY!! :D
Jag har fått TVÅ rottor, vita.  OCH jag höll på att komma in på Rytmus, min poäng var 447 intagningsgränsen är 457. Lägg märket till att det bara skiljer TIO poäng för att komma in.. Därför ska jag jobba som ett djur för att höja mig. Men jag ska till Kulturama och Fryshuset också!
Ska sjunga min egen NYA låt som jag faktiskt är något mer stolt över mer än mina andra låtar. Jag spelar (plockar och spelar på gitarren) och sjunger själv! Vissa säger att plocka på gitarren och sjunga sammtidigt är svårt. Men från första början jag började plocka på gitarren har det bara gått bättre och bättre. Jag har inte haft svårt att sjunga och plocka sammtidigt på gitarren alls. Och NEJ jag skryter inte, även om det låter så.. Nej jag gör inte sånt. Det ärinte min stil att skryta. Det är inte Tuva Durgé.

Aja, jag får väl ta och skriva en till bok när jag kommer hem från landet, haha. Har det göttans alla. FAN vad jag har saknat att blogga!!

Här ser man tydligt den hårfärg jag har atm. Den är faktiskt rätt cool. Men jag vill fortfarande ha rött!