TIIHI


Dag för engelska klass.

Sitter och väntar på att lektionen ska börja.


Pigg tjej från förra veckan.

Min kompis tog en bild på mig när vi ''skypade'' på den här fb chatten.. Jag har suttit och skällt ut honom lite.. Men den är på fb så alla har väl sätt den redan.. så jag tänkte att jag kunde lägga upp den här också..

Ja, inte sååå pigg tjej kanske.. nej.
Länge sen jag lyssnade på den här låten..

Sopp-torsdag med släkten imorgon

Jag har inte ens duschat än.. ska göra det snart. Åååh ni vet den där underbara känslan av att man kanske, bara kanske kan få den man vill ha? jaa, den känslan har jag. Har faktiskt haft den känslan hela dagen.
Aja men som sagt så kommer släkten imorgon och vi ska fira mig och mamma. Jag har fått grymma högtalare av Sebbe (min systers kille/fästman) och jag är så nöjd, så glad över dom! Av mamma och pappa har jag önskat mig en ryggsäck, ett kapo och en billig soffa från blocket. Samt förvarings-lådor som jag ska få!
Nu, mina läsare, ska jag gå och duscha! Ha det göttans /Tuva

Inte det bästa, inte det sämsta heller.

Den här födelsedagen var väl en av dom bästa tills jag kom hem.. Min mamma började dricka och skrika på min syster.. Sen deckade hon i soffan. Jag blev faktiskt besviken på henne. Men jag kan inte klandra henne, hon ville ju bara fira mig med sitt vin. Jag älskar henne och ska vara glad att jag faktiskt har en mamma. Det finns ju många som inte har det.
Aja, om 5 min är min dag slut! Jag har haft en helt normal dag faktiskt förutom att alla har sagt grattis till mig! haha!
Ha det bäst / Tuva

Moi

Jag sjunger The rose och kompar mig själv. Lite dåligt eftersom det var på första försöket.

Godmorgon 17 år!

Idag fyller jag 17. Vaknade av att min mamma och pappa kom in i mitt rum med frukost på sängen. Eller frukost och frukost det var semla och juice som dom gav mig. Sen ett presentkort på IKEA så att jag kan köpa det jag behöver. Sen ska jag få mina andra presenter på torsdag. Förutom mormors vilket kommer idag. Jag vet inte vad det är men det är ju bara att ta reda på sen!
På torsdag är det också ''soppmiddag''. Vi har nyligen börjat med det. Alla som vill komma i vår släckt är bjudna på en ''soppmiddag'' med pannkakor och soppa. Själv hatar jag soppa, jag står inte ut. Usch.
Idag ska vi göra hemlagad pizza. Det är typ en av våra familje traditioner att födelsedagsbarnet bestämmer middag. Och jag tycker att det är godare med egen än med köpt. Hehe. vad har ni för tradidioner i eran familj?

.


Imorgon smäller det !

Ikväll är min sista kväll som 16 åring. Jag fyller år den 23 jan kl 4. Och när jag sitter vid datorn och lyssnar på musik så får jag det här urgulliga smset!
Det var så fint! Den som skrev det här heter Leo och bor i Gävle. Vi har inte träffats på ungefär ett halvår. Men snart är det dags för mig att dra upp till Gävle och kaosa! På påsklovet så!
Nu ska jag spendera min sista kväll framför fb, tumblr och bdb. Höhö, ja jag har bdb ! LOOOOL

''Björnfitta'', tröja, skjorta och tights.

Idag var jag och shoppade med Rakim och Denise. Eftersom att vi skulade skolan så tidigt och vi hade hört att det var grymt med rea på Carlings så vi stack dit. Det var där jag köpte ''björnfittan'', tröjan och skjortan. Bjöd också Rakim på en egen ''björnfitta'' så.. hehe, han blev ganska så glad!
Mina tights/strumpbyxor köpte jag på Gina för 50 kr, vad gör man inte? Folk som säger att det är dåligt eller inte ''klass'' att köpa på rea... Fuck me! Det är det bästa som finns! Det är så awesome!
Nu har jag 12mm i ena örat och 9mm i andra som jag skrev förut så hade jag tänkt att stanna på 12mm men man vet ju inte om jag ändrar mig sen.
Imorgon ska jag vara med Alva, Nike, Felicia, Julia och några andra tror jag, vi ska bara chilla gaalet!
Vad ska ni göra i helgen??
Haha, ha det göttans! /Tuva


Tjenixen

idag är en ny dag och så har vi prov också.. Vilket jag fick reda på igår när jag hade kommit hem. Sen att man inte kan pluga till det gör ju inte saker så mycket bättre.

Provet är inom engelska och handlar också om läsförståelse i Engelska. Blä säger jag bara. Orkar inte med prov. Det är en av det värsta saker jag vet.

Aja. nu ska jag sminka mig och platta håret och bla bla bla. Haha vi hörs och ses.

Ha det gött/ Tuva


▌▌Nuet, fan jag vill spola tillbaka.

Allt är ju inte perfekt, nej nej. Verkligen inte. Men jag ser det positivt jag har ju mina kompisar att tacka att jag mår så bra som jag gör.
Apropå kompisar så ska jag vara med mina kompisar hela helgen. På fredag- lördag sak jag och några tjejer, kanske några killar hyra en lokal och hyra film och ha det grymt chill. På lördag - Söndag ska jag vara med och fira min kompis Olivia som fyller 16 år. Så det kommer vara jättekul !
På måndag är det då min dag! jag blir 17 år. Tänk att tiden går så fort. Ibland brukar jag tänka tillbaka och tänka på när jag var liten, tjock och inte så värst tjejig. Sure jag är inte så värst tjejig nu heller men jag sminkar mig, vilket jag inte gjorde då. Jag går typ bara i jeans, som jag typ aldrig gjorde då. Jag färgar mitt hår konstant typ, som jag verkligen inte gjorde då. Jag var så annorlunda när jag var liten. Det är så sjukt, varför förändras man bara för att man blir äldre? Visst alla gör inte det  men ganska många. Dom flesta förändras i alla fall lite. Ibland vill jag till och med spola tillbaka tiden för att göra vissa dumma saker ogjort. Men det vet väl alla att det inte går.
Sitter nu och skriver med min kompis om att jag har gjort 4 inlägg på en kväll. Det är rätt mycket för att vara mig. Dessutom så har jag skrivit en del på två av inläggen. Och sen har jag också hållt på med en ny header. Jag har börjat undra om jag har varit rädd att skriva sånna här texter förut för att folk ogillar det. Ja, det är klart att alla inte orkar läsa mina texter. Men ni som gör det tack så mycket. Jag menar det verkligen. Det betyder ju att mina tankar når några människor i alla fall. Sen är ju dom flesta bloggarna om kläder, mode och sånt. Jag gillar natur, musik och att fixa med mitt rum. Dock har jag ingen bra kamera, eller jo det har jag. Men jag ska spara till en system kamera. Det har jag alltid velat ha. Eller okej sen dom började bli populära. Det har ju inte alltid varit så ''coolt'' att gå runt med en klumpig kamera. Men nu, ja nu är det allt ''jättecoolt'' ! haha. Jag vill ha en systemkamera för att, som dom flesta, få bra bilder. Vissa vill ju bara ta bra egobilder på sig själv. Ja självklart det med! men jag skulle helst vilja ha en sån så att jag skulle kunna ta kort på konserter från min skola och på naturen. Det, mina läsare, skulle vara awesome!
Ha det gött!/ Tuva

Anna här har du dina svar!

''Okej.. jah har typ tusen frågor som jag skulle bli jätte glad om du skulle svarah på :) 
1. Är det jobbigt att ''underhålla'' rött hår?
2. Vart köpte du din första töjning och vilken storlek började du med?
3. Dricker du alkohol?
4. Ska du på Peace and Love?
5. Har du förändrats mycket sen du började gymnasiet?
6. Vilka är dina 5 favorit band/artister + vilken genre av musik skulle du säga att du lyssnar på?
7. röker du/har du rökt?
8. vad använde du för sax när du klippte dig, och hur gjorde du?
9. Vad vill du jobba som när du blir äldre?
10. vilken storlek har du planerat till att töja? 

tack på förhand''
Svar:
1. Ja, det är ganska jobbigt, speciellt om man hennar. Henna är ett sätt att färga på som faktiskt stärker håret istället för att slita på det. Men om man färgar med vanlig hårfärg håller det längre men sliter dock på håret.
2. Jag köpte min första töjning på PunkShop i TC jag började med 3mm
3. Ja, det gör jag. Men inte överdrivet mycket.
4. Har tyvärr inte råd att betala biljetterna annars skulle jag väldigt gärna velat!
5. Utseendemässigt ja, men inte på personligheten.
6. Simple planet, green day, My chemical romance, Sleeping with Sirens och Paramore. Det går nog att räkna ut själv om man ser på banden ;)
7. Ja, jag har faktiskt rökt.
8. Jag använde en vanlig frisörssax och så drog jag neråt ganska lätt så att det blev uppklippt men inte hackigt.
9. Jag har faktiskt ingen aning. Men jag tror jag ska gå på folkhögskolan i alla fall, sen får man ju se vad som kommer efter.
10. Jag ska stanna vid antingen 12 eller 15. Det tycker jag är väldigt lagom.
Ha det bra med dig!

Såhär läser jag på lektionerna. ORD.


It's some true shit

Idag var det en seg dag i skolan.. Det var inte alls som alla andra dagar. Jag var bara överdrivet trött och död helt enkelt.
Just nu sitter jag i mitt rum och gör inte ett piss. Min pappa lagade min gitarr men jag har inte haft så stor lust att spela, bara titta på den. Jo, allt snurrar i mitt huvud nu. Jag vet inte vad jag vill eller varför. Såhär var jag inte i skolan. Men det känns som om mitt humör ändras på en gång när jag kommer hem. Det är klart jag trivs här men, det skulle kunna vara en bättre aura här i mitt hem. Känns så segt att komma hem. Jag vill liksom bara gå och lägga mig så fort jag kommer hem. Jag vet inte om ni tycker det men ja, det är i alla fall mina tankar.
Sen så gör inte kärleken det bättre. Jag vill ha någon seriös kille som jag kan hålla om och liksom känna att det verkligen är seriöst och att han verkligen vill att det ska vara det. Vara han och jag. Men jag är så ung och det skulle förmodligen inte hålla så värst länge. Det har det i alla fall inte hitils. Jag kanske låter lite ''emotional'' nu men mitt liv är inte det bästa. Jag har mina dagar. Jag tror absolut inte att det inte finns människor som inte har gråtit en enda gång. Då skulle man bara vara okänslig. Jag menar då inte att man har gråtit för någon tjej/kille. Utan gråtit över vad som helst. Typ familje problem eller om man har slagit sig.
Jag vet gott och väl att allt inte handlar om kärlek och killar. Då skulle jag vara desperat. Det är jag inte. Jag vill bara ha någon hos mig ibland. Jag säger inte heller att kärlek ''suger'' för det gör det verkligen inte. Kärlek är nog en av de bästa saker som finns. Även om man inte hittar den ''rätta'' på en gång. Eller om man inte hittar honom/henne alls. Det finns ju alltid någon för alla. Man måste bara vänta på att den personen kommer fram. Jag har faktiskt inte varit singel så länge. Kanske behövs det mer tid för att jag ska hitta honom? Kanske jag ska låta honom komma till mig? Sen kanske jag ska låta honom gå för att jag älskar honom men inte kan hålla mig till en person. För några månader sedan trodde jag att jag hade glömt hur kärlek kändes. Men så kände jag en konstig känsla i min mage. Det kittlades liksom. Jag kände väl igen den känslan och den dök bara upp när en viss person hörde av sig/visade sig. Då visste jag att det var kärlek. Dock vet jag att han inte tycker om mig så det är bara att släppa honom och gå vidare. Ibland är livet inte så bra som man vill att det ska. Men allt har en mening och om inte den första är bra, inte den andra, inte den tredje eller den fjärde. Så kanske, bara kanske, den 5 är helt perfekt. Det vet du inte för en du hittat honom/henne.
Ha det bra med er /Tuva

Somebody I used to know


Nu är det fredag, kult kult

Jag ska snart ut med mina gamla klass kompisar som jag alltid brukade hänga med förut. Vi kallar oss ''the gang'' för att vi nästan alltid var med varandra. Det är sånna här minnen som får mig att längta tillbaka till Kvicken. Men jag älskar fryshuset också. För jag har träffat så underbara människor där också. Men ja, man växer ju ifrån sina ''gamla'' vänner. Men dessa människor vill jag aldrig växa ifrån. Wille, Nils, Younes, Arez och Carro. Glömmer aldrig våra stunder.
Och nu ska jag ju vara med dom så allt är prima! imorgon blir det att dra till Henke och ha det chill med några människor, det ska bli as nice!
Ha det gött!

And of I'll go!

Vad tar du mig för? en slampa? Gud du äcklar mig.

Aso jag är så trött på dig. Du fick mig att gilla dig men ååh, det går inte ens att beskriva hur frustrerad jag blev när jag fick höra.. Jag nämner inte ditt namn för det förtjänar inte ens att vara på min blogg. Det som får mig att hata dig mest är, ditt leende, ditt sätt att vara, din FALSKA personlighet. Jag kan inte tro på att jag lät mig luras av en sån tönt som du? Det är bara absurt.. Men jag släpper dig nu, för jag är värd bättre än dig. Som jag sa i tidigare inlägg. När det gäller kärlek, är jag alltid seriös.  Så du kan ju gå och ta dig någonstans. För mig får du inte ta alls.

Idioter..

Idag var jag som vanligt i skolan. När jag kom hem så märkte jag att min telefon var borta. Vilket brukar hända ibland. Så jag ringde den men hörde inte någon signal.. Så jag rev och letade i mina fickor ( där den alltid ligger ) men den låg inte där.. Så ja, jag fick panik. Någon hade tagit min telefon.. För jag hade inte tagit upp den någongång ur min ficka på hela dagen.. Jag sprang därför runt i hela lägenheten och slog på varje vägg jag såg.. Sen skrev jag en status på fb där jag sa att jag inte gillade min skola för att min mobil hade troligtvis blivit stulen.
Då skriver min kompis till mig och säger att min andra kompis hade hittat en i matsalen och glömt att ge den till mig. Och jag hade inte ens rört mobilen och absolut inte i matsalen. Det gör jag aldrig. Men jag blev så glad!
Rakim, jag älskar dig!!!

Skola + stan

Ja, idag började jag skolan. Det var najs, att träffa folk som man inte träffat på ett tag. Efter skolan gick jag nike, erik och felicia hem till felicia och åt lite. Sen åkte vi till Hötorget där jag och nike gick till punkshop och Felicia och erik gick till någon annan affär.
När jag och nike var på väg hem hör vi hur någon skirker mitt i t-centralen. Då fick vi hänga lite med Jesustanten sådär.. Hon gick efter mig och Nike haha, vi höll på att börja skratta när hon var precis bakom oss.
Och nu är vi hemma hos mig vi tänkte snart sova tror jag. Vi har duschat och ätit så nu är det snart att slagga. höhö men ha det gött!

Nej nu jävlar.

Jag vaknade kl 1 idag.. flög upp ur sängen och tänke.. ''jag vill inte vara en av dessa miljontals soffpotatisar längre!'' så jag plockade undan i köket, i mitt rum, satte på musik och satte på mig träningskläder. Vem orkar betala för gym när man vet hur man gör? Så jag körde hårt i ungefär 1,5h sen satte man sig en liten stund vid datorn och lyssnade på musik. Hjälpte mina kompisar med deras bloggar, är inte så bra på bloggar dock. Vill bli bättre. Det är bara att träna. Ska ladda ner photoshop också. Då får man finare headers. Eller det tycker jag i alla fall. Jag ska ha en skiva här någonstans, men jag kan inte komma ihåg vart jag la den. Det blir nog dags att leta för jag vill verkligen ha det! mihihi.
Snart fyller man år också, bara 14 dagar kvar. Typ alla i Frysen fyller år i Januari. Det är ganska soft faktiskt.
Nu rundar jag av, ha det gött!

Detta, är min tumblr

Här har ni min tumblr, följ mig gärna så följer jag tillbaka

På Tumblr så reblogar man bilder och man lägger upp egna bilder som man själv tycker är fina. Inget mer med det. Visst det kan verka tråikgt, men det är tvärt om. Det händer så mycket nytt varenda dag. Det är så varierat. Det är sällan likadana bidler och ja, det är kul att hitta fina bilder. Det är det verkligen.

Jahapp.. då vet man vad folk tycker om min halsduk..

Såhär sitter min kompis och säger om min halsduk.. Känns ju lite b..


Kan inte sova, inte vara vaken, det är något fel på mig

Jag kom ut från duschen för ett tag sedan och försökte sova.. Och det gick ju som det gick.. Eftersom att jag sitter här nu så kanske ni kan lista ut själva hur det faktiskt gick!
Nej, och vaken ska vi inte tala om.. jag sitter och halvsover när jag skriver det här. Men så fort jag går och lägger mig i sängen så är jag klar vaken. Kan bero på att skolan börjar på tisdag och att jag antingen ser fram emot det eller att jag inte vill att lovet ska ta slut än. När jag tänker efter så har lovet gått väldigt fort.. Jag som egentligen skulle ha åkt till Gävle och åkt hem nu på måndag. Alltså idag (eftersom klockan är över 00.00). Men eftersom mina föräldrar inte har kunnat givit mig mitt studiebidrag har inte jga fått några pengar och  kunde därför inte åka.
Apropå ingenting så är jag nu trött på att ha mörk hårfärg. Som jag sa i det tidigare inlägget så ska jag bli blond, här är en bild som visar hur jag vill att mitt hår ska se ut tillslut.

Bilden är inte så värst stor men man ser färgen ganska så korrekt och man ser hur långt det är. Så där har ni mitt framtida hår. Hope you like it.


Varför ska det vara så jobbigt ?

Jag är stockholmare, ja. Men ibland så trivs jag inte här. Jag är ingen festare, Nej. Jag gillar naturen, Ja. Därför saknar jag Gävle. Om jag inte hade så många vänner här i Sthlm så skulle jag vilja flytta dit. Ni som bor i Gävle har det tur, tycker jag.
Egentligen vet jag inte varför jag ens gör ett inlägg, för jag har inget att skriva om mer än att jag saknar Gävle. Hehe. Jag vet inte ens vad jag gör uppe för jag är dödstrött. Godnatt vaffan.

Jag tror jag har stora problem med kärleken.

Ja, som ni kanske kan läsa i rubriken så tror jag att jag har det. Det är inte så att jag hungrar efter kärlek och närhet. Men alla känner sig ju ibland ensamma och vill ha någon nära en. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt till mina kompisar när dom frågar '' hur går det med käreken och killarna '' att jag faktiskt inte har någon men att jag jätte gärna skulle vilja en någon. Och när dom säger '' men du har ju dina underbara vänner, bla bla bla.. '' ja det är klart jag har? alla vill ju ha sina vänner men ibland vill man ha en speciell person som är mer än en vän. Som tar DIG  före allt. Jag fick nästan en sån person.. I början av 2011, jag vet det var ett tag sen och jag är inte en sån person som håller fast så länge vid en person som jag inte kan få eftersom att jag sumpade skiten. Men jag kan fortfarande inte släppa den här underbara grabben.. Och detta kanske inte är så kul att sitta och läsa, jag vet hur det kan kännas. Man ska ju stå vid sina misstag och ta konsekvenserna. Men det jag vill är att ändra på de dåliga konsekvenserna och göra så att de blir positiva. Det blir inte lätt men just nu, allt för killen.
Jag är ingen douch-bag (stavning), kommer nog aldrig vara det heller. Jag tar kärlek väldigt, väldigt seriöst. Jag har aldrig sagt ''jag älskar dig'' utan att mena det. Jag förstår inte ens syftet med att säga så om det inte är sant. Det är bara falskt och helt onödigt. Visst är det mycket begärt att få en ''partner'' men i det är tillståndet vill jag inte vara vänner, jag vill inte vara ''homies''. Visst jag vill träffa honom, lära känna honom bättre än vad jag gör och se vart det går. Men helt ärligt? så vill jag bara hålla om honom.
Men om min kompis som jag har berättat allt för. Du vet vem du är. Om du läser det här.. Kan du då säga till personen att jag verkligen ser fram emot att få träffa honom, snart. För jag vet att du känner honom riktigt bra. 
To me, boy, you are perfect.

Gif gif gif..


Jullovet går mot sitt slut.

Japps, snart är det dags för skolan igen. Skulle egentligen ha varit i Gävle nu men det blev inte så. Så jag och min kompis bestämde att jag ska  dit på påsklovet i stället. Det kommer bli så grymt härligt!
Om jag ska vara riktigt ärlig så saknar jag skolan, eller inte skolan skolan men jag saknar människorna där. Visst jag har varit med dom från skolan som jag saknat mest men har ändå inte träffat alla som jag hade velat träffa. Men dom här två dagarna blir det nog bara att chilla och ta det soft.
Har ni Tumblr? Om inte borde ni skaffa, ni får gärna gölja mig också. Nej men seriöst, det är grymt härligt att ha Tumblr. Jag, som person tycker att det är mycket roligare att ha Tumblr än att ha Fb.. Det händer så mycket mer saker som man kan gilla där än vad det händer på FB. Har faktiskt stängt ner fb för att vara på tumblr eftersom jag inte orkat att vara på båda sammtidigt.
Sen tänkte jag faktiskt sluta vara ginger. Tänker faktiskt bli blond snart! men det kommer ju ta ett litet tag innan jag får som jag vill ha det eftersom jag nu har svart och rött hår, hehe. Så jag ska vänta i några veckor eller nån månad så får vi se hur rött och hur svart det är. Sen bleker jag. Sure jag kommer förstöra mitt hår. Men om jag klipper kommer det ju ändå växa ut tillslut. Sen kan man ju köpa hårförlägning så länge så ingen anledning att klaga?
Nej men nu har jag skrivit mitt lilla kapitel och tänkte runda av med ett kort hejdå och så får vi se om jag kommer på att blogga imorgon. Mina vänner klagar lite på att jag inte bloggar så ofta längre så jag får väl gå tillbaka lite. Tror dock inte att dom flesta kommer orka läsa hela den här texten, men vaffan?


Epic fail..

Skulle berätta för Theo hur stora töjningar jag hade, så skrev jag så fint så, just look maan..

Som ni kan se gjorde jag bort mig en aning!

Haha, ha det gött med er !