Längesen, mycket att göra, shiit asså..

Fixat med mitt nya rum eftersom det är jullov hihi.
Jag har nu 1 cm i min ena töjning och 5 mm i den andra.
Fick en kamera i julklapp så jag har många bilder så jag kan göra ny header, hihi.
Har gjort dip dyes, skit snygga men dom håller på att gå ur så jag ska köpa ny färg. Ni får se en bild i ett annat inlägg. Min kompis sa att jag skulle lägga upp bilder på mitt nya rum! Jag förvarnar att det är lite stökigt, höhö.
Som jag sa, lite stökigt. Det där är bara ena delen av rummet. den andra är inte klar än. ska köpa en soffa och fixa lite till. Men det blir bra. Det lovar jag!
Mina Dip-Dyes ♥

Proppad helg!

Jag har knappt varit hemma den här helgen, höhö. I Fredags var jag med Nike, Ludde, Daniel och Theo, samt några andra som jag inte kände. Vi gick på bio, så premiär på sherlock holmes 2. Grym film! Det var kul, sen stack jag och Nike hem och kollade mer film hos henne till typ 4.. På lördagen stack jag hem och storstädade mitt rum, sen stack jag med Felicia.S, Denise, Isabelle och Sara till Alva, Ana, Frida, Amanda och Felicia.W. Vi hade en liten tjej kväll vilket var väldigt mysigt! Sen åkte jag och Felicia S hem till henne och sov där. Idag träffade jag och Felicia Rakim i stan, gick runt en stund och sen stack vi till Flisan och kollade Simpsons. Sen var det dags för mig att sticka hem för att hjälpa till med Tacos, hihi!
Imorgon är det skola men bara till på onsdag, för sen är det jullov!!! Weehoo, även om jag kommer sakna alla i skolan, men det är ju typ bara 3 veckor.. vilket är en ganska så lång stund.. aja, jag ska vara på landet så det är nog inte så farligt, hihi!


Påväg till skolan.


Fyshuset

Här är några bilder på våran konsert omni går in på den här bloggen. Vissa bilder ser helt knas ut om jag får säga det själv, haha, men men!

Konsert med skolbandet idag. GRYMT!

Vi pelade Are you gonna go my way och Long train running. Det gick skitbra! Plus att jag beslogtog Felicias telefon lite och tog lite bilder, höhö!
1. jag och bajs-andrian!
2. jaag dåra!
3. Jag och Ida
4. Jaag höhö.
5. Jag och underbara Felicia! ♥