Party is in my head

Kan inte sluta lyssna på den här låten, det går bara inte. Jag går runt och packar samtidigt som jag hoppar runt och sjunger med.. Sjukt, jag älskar det!


True Talent.

Jag åker till Gävle imorgon, yes! Det ska bli så slönt faktiskt som jag nu sagt ett tag. Har en ny favoritlåt som jag kan spela på piano, har faktiskt bara tränat i två dagar.. Det brukar inte gå så fort. Men jag antar att bara för att den är ganska lik hela tiden så gick det fort att lära sig den. Lägger upp den i slutet av inlägget.

Som det står i rubriken ''True Talent'' dit ska jag försöka att söka. Nu när jag åker upp till gävle ska Leo hjälpa mig att spela in min röst som man sen ska skicka in till tv3. Så det blir lite spännande.

Jag ska försöka blogga så mycket som möjligt när jag är uppe i Gävle. Men annars så bloggar jag när jag kommer hem istället. Inte svårare än så.

Nu ska jag öva mer på What are words som jag ska sjunga på bröllopet. Här kommer den (min favoritlåt)


Inte bloggat på länge..

Geir har nu åkt hem.. Men jag ska upp till honom på tisdag. Skönt att bara släppa allting. Det är det som är så skönt att åka upp till Gävle. Att det bara är frisk luft. Så snart är det dags för mig att börja packa.
Det är några dagar som jag kommer ha fullt upp under Juli. Min syster fyller år den 12:e och sen ska jag fråga om jag kan få lite pengar till att få kolla på sista delen på Harry Potter som går på bio den 15:e och den 16:e ska jag sjunga på min kompis kusins bröllop som jag sa förut. Och imorgon blir det att stå i klacken och se Hammarby. Jag och min syster ska måla oss i ansiktet. Grönt på ena sidan och vitt på den andra. Vi har gjort det en gång innan och det var en grabb som sa: Oj jävlar du var grön och vit! Haha så sjukt kul, jag började skratta.. Men det är klart att jag skrattar åt sådant.. Det är ju sådan jag är!

Midsommar blev chill, jag var med Jim, Geir, Lina och Freddie. De personer jag älskar! Det var faktiskt skönt att inte göra en skit stor grej av att det är midsommar liksom.

Och jga har fått veta att jag ska få en telefon PLUS att jag ska få pierca min navel. Det har jag väntat på i snart ett år, mobilen i ett halvår som då egentligen var min födelsedagspresent. Så glad!

The Botten Is Nådd - Timbuktu ♥

Nu säger jag godnatt

Yes, jag går och lägger mig hyfsat tidigt idag, ska träffa Sara imorgon och sen ska jag städa lite i mitt rum eftersom att Geir kanske kommer. Får väl hoppas på det bästa. Men det dåliga med att gå och lägga sig nu är att jag måste upp om en timme ör att ta min medicin.. Det är inte så gött.. Men men. Geir sa dels att han skulle kolla efter ''töntglasögon'' om han hade tid imorgon. uuuuuh vad jag är glad om han för det första hinner och för det andra hittar några :3

NATTI NATTI

Godkväll läsare

Idag vaknade jag halv tolv av att Sara ringde. Hon ville att jag skull hänga med till stan och bara gå runt. Så jag pallade mig upp ur sängen och gjorde mig i ordning lite sen var det bara att gå till tuben och vänta på dom. Vi åkte till Gamla stan och jag hälsade på min gamla praoplats. Efter det yrade vi runt för att hitta en plats att ära på. Till slut hittade vi ett litet ''café'' där vi satte oss och åt. Men som vanligt så får jag mina asgarv och samma med Carro och Sara så där satt vi och asgarvade medan kanske 20 st turister vandrade förbi.. Lite fail..
Men men, sedan gick vi vidare till T-centralen och Sara köpte en tröja, ett linne och ett par kortbyxor. Sen gick vi till plattan och satte oss en liten stund i den där trappan. Men efter inte så lång stund började det regna och vi bestämde oss för att dra oss hem. När vi kom ut på perrongen var Sara tvungen att ta av sig sina skor, eftersom de inte tål vatten, vilka gör det (utom gummystövlar)??
Men hon tog av sig sina skor, till och med sin jacka som hon inte ville ''förstöra'' x3 Då var jag tvungen att vråla ut ''SARA STRIPPAR!!!!'' vilket då inte var så värst snällt.. Men hon vet hur jag är så hon började bara skratta eftersom hon är exakt likadan.
Men vi kom hem tillslut, till mig. Och nu sitter jag här, ensam dock. Geir kommer förhoppningsvis imorgon. yay!

Jobbig dag.

Som sagt så skulle jag ju hämta min lilla syster. Och det gick bra tills vi stog vid busshållplatsen påväg hem. För då hittar jag inte min remsa. Jag var så nära på att ta henne i handen och säga ''nej, kom vi GÅR hem..'' Men då kom en gammal dam och gav mig 20 kr för en enkel biljett. Jag hatar egentligen att ta emot pengar, jag får liksom skuldkänslor varje gång jag får pengar. Men den här gången var det ''Gud tack så mycket!'' och så norpade man åt sig de 20 kronorna.
När den gamla damen hade åkt var jag tvungen att kolla om jag hade tappat den där jag hämtade systern, så jag tog henne och sa att vi skulle leta lite. Och när vi kommit runt kröken så ser jag en vit ihopvikt lapp ligga på marken. Och jag sa ''MEN DÄR ÄR DEN JU!'' och jag tror min lillasyster skämdes lite.. Hehe.. Så vi gick tillbaka till busshållplatsen och där väntade vi. Det stog -Hökarängen 5 min-. Tro inte att den kom för det gjorde den inte.. Nästa däremot kom efter 20 min.. Så jag ade nu suttit där, med min lillasyster, i 1h.. Inte den bästa dagen.. Den var jobbig.

Svar: Jo, jag vill vara hemma för att nästan alla mina vänner bor här. Men nu blev det ändå ändring på det.

Ni måste erkänna att den här låten är bra, även om det bara är en cover.


Chilldag

Idag är det bara att sitta här och häcka till typ 3 halv 4 tiden. Sen ska man hämta sin lillasyster och pappa sa att jag säkert skulle få någonting i gengäld så jag hoppas väl att jag får stanna hemma under midsommar. Hehe..
Nu ska jag gå och äta lite frukost sen vet jag inte riktigt, kolla tv kanske. Haha

Jaa, men godmorgon..

Jag vaknade kl 2 alltså för en timme sedan, nu ska jag snart gå och duscha sen ska jag vänta på att Freddie och Lina ska vakna så att vi kan åka till söder där vi ska köpa jordgubbar. Sen ska vi tillbaka till Gamlastan där vi ska fina på cafét ''kladdkakan'' tror jag att den det hette. Haha, sen får vi väl se vad vi gör.
Som ni förstår så mår jag mycket bättre nu. Min hals läker fort och jag mår prima!

Igår var det jag, Melina, Lina, Elin, Sabina och Freddie som satt här hemma hos mig och typ brottades med mina hundar (de ville ha poppcorn). Men först satt vi ute i farstaparken, vid farstabadet. Sen sa jag att jag skulle vara hemma halv tio och att de kunde komma med hem till mig. Förstås så tycker jag att det inte finns NÅGONTING att göra hemma hos mig och det var ju stökigt som f*n. Men jag vet inte eftersom jag hade tagit min morfin tablett så blev jag lite flummig och skrattade åt det mesta. Geir ringde och jag tror att han trodde att jag var full.. Vilket jag inte var.

Nej man nu ska jag hoppa in i en dusch!

Seeeeger!

Bajen mot värnamo. Bajen van med 1-0. Men oj oj oj vilken spänning det var! Helt underbart när dommaren blåste av. Och även om jag egentligen inte ska skriva så kunde jag inte rå för det när vi van, hihi. Ikväll ska jag träffa Freddie och Lina en liten stund. Till runt halv tio för då ska jag hem och vakta min lillasyster. Det gör mig inte såå mycket. Jag får ju träffa mina kompisar ett litet tag i alla fall.
Så nu ska jag göra mig iordning lite så att jag i alla fall inte ser ut som ett troll när jag träffar dom, hehe..

Bröllop

Idag var jag på bröllop. Det var ganska kul eftersom att jag nu kan prata ganska så bra så var det helt okej. Ska snart träffa Sandra, vet inte riktigt vad vi ska hitta på med det blir nog roligt.

Geir kommer er till stockholm till midsommar så han ska följa med när vi kollar på Hammarby match. Då har jag beordrat honom att ta med sin kamera så man kan få fina bilder. Nej nu ska jag leta efter ett par användbara byxor, haha.


Jag bor i mörker

Jag vaknade vid tolv av att jag hade grymt ont i halsen och jag har inte ens dragit upp min rullgardin än.. Det är väl lite vampyraktigt, eller?
lol, jag har inte gjort så mycket idag.. Hjälp min mamma med lite saker (vaktat min lillasyster). Nu sitter jag och pratar med min bebis. Ska väl städa snart.. Om jag orkar (a)

En vecka kvar

Japps, nu är det en vecka kvar tills jag kommer må betydligt bättre!
Jag ska snart ut och titta på criminal minds, jätte bra serie. Men jag vet inte om jag pallar.
Jag tror nog att jag tar och gör nudlar och sen bara chillar galet vid datorn!

Mår skit

Idag mår jag inte så verst bra.. Jag kallsvettas, mår illa och är snurrig. Blir nog att gå och sova lite..
Jag har inte gjort så mycket. Gick upp vid åtta, gick ut med hunden vid tio tiden. Sen har jag bara suttit här..

Nej jag går nog och sover nu.

Underbar dag

Underbar kanske är lite fel ord, men jag har kunnat prata, äta och göra saker som en frisk människa. Det har kännts väldigt skönt. Nu behöver dock mitt rum + råttburen städas, men det går på ett kick. Gör det imorgon. Nu ska jag snart gå och kolla tv med pappsen. Sen blir det nog antingen gå och sova eller sitta vid datorn till 2 och sen gå och lägga mig efter att jag har tagit mina tabletter. Får se hur det blir. Om jag nu stannar uppe kan jag ju slänga in ett litet inlägg eller två.

Det finns liksom inte så mycket att säga om dagen, jag har suttit och spelat gitarr, en liten stund. Sen åt jag, kollade tv, satt vid datorn och åt lite mer (middag). Det är ganska jobbigt att bara sitta här under sommarlovet! Men det är bara några dagar kvar sedan kan jag leva som alla andra friska ungdomar!

Svar på kommentar: Geir, jag vet att du är stolt över mig. Puss saknar dig ♥



Bilder från balen

Här kommer givetvis ''några'' bilder från balen.

 












Min ''dejt'' till balen.

Carros ''dejt'' till balen.

Astrids ''dejt'' till balen.

Flickor, älskar er ♥

vid middagen.

Paitball.

Paintball.2.

Paintbal.3.

Älskar er ♥

Och jag headshottade min lärare!

 


Du E La Go

Kapten röd = bäst



Sjunga på bröllop!

Yes, jag vaknade nyss av min väckarklocka. Skulle ta min medicin så jag tänkte att jag kunde blogga lite också. Jag tror jag går och lägger mig snart igen. Ska dock ut med en liten vovva kl 11 så det kanske inte är en jättebra idé att gå och lägga sig igen..

Jag fick i alla fall sällskap av min lilla älsklingsvovve nu när jag sov. Min lilla Ballrog sov hos mig. Problemet är bara att han tar upp hela sängen. Men det är alltid mysigt att ha honom bredvid sig. Han sover hela natten så det är liksom ingen fara för att hn ska börja ranta runt i rummet eller något sånt.

Jag fick ett erbjudande om att sjunga på ett bröllop den 16 juli, förstår ni hur glad jag blev. Och jag har frisknat till då också. Det känns väldigt roligt! Så jag ska hitta några fina kärlekslåtar som passar till ett bröllop, någon som har någon idé? Hjälp mig gärna då!

nu ska jag klä på mig, göra lite nudlar, och sedan gå ut med hunden.

Morfintablett, check

Yes, jag var tvunge natt ta en sådan där tablett, jag stod inte ut det gjorde alldeles för ont!

Aja, slut på gnällandet.. Jag har legat hela dagen och kollat på kanal 3 och kanal 5. Kollat på filmer som gick.Först var det Marry me (förlåt stavningen kanske är helt fel) Sen så var det Prinsen och jag.. Inte så bra film, lite för sagolikt.. Sen var det, Jag tror den heter.. ööh, nej jag kommer inte ihåg vad den heter.. Aja, i alla fall kollade jag på CSI nyss och nu ska jag ta och sova.
Min fulla kompis ringde nyss och ville att jag skulle komma på fest, och då menar jag alldeles nyss. Men som sagt så går jag på ''piller'' atm (som han säkert inte skulle förstå om jag skulle berättat) och om jag blandar det med sprit kan mina njurar gå sönder helt.. Det vill man ju inte eller hur?  Dessutom har jag tröttnat på att ens dricka.. Tycker inte att det är så värst gott och varför gör man det? Jo de flesta gör det för att bli fulla, eller i alla fall ''lulliga'' men vad är det för bra? Nej jag tror nog att jag kommer stå över allt sånt där om jag ska vara ärlig.
Och nu är det dags för mig att sova. Ska gå upp och ta min medicin kl 2 så jag kan väl egentligen vara uppe tills dess men jag har tagit min morfin tablett så jag är trött och snurrig, i alla fall en aning. Så nu drar jag mig tillbaka och hoppas på att jag mår bättre imorgon, viilket jag tvekar på men men man ska aldrig säga aldrig.



TV

Yes, under dessa dagar (veckor) kommer tv:n att underhålla mig som mest. Just nu sitter jag och tittar på en film som går på 3:an. Den är faktiskt bra, men just nu vill jag bara sova. Hihi, aja, jag är väldigt glad över min nya header nu i alla fall! Eller det blev en hel blogg-make-over!

Nu drar jag mig till soffan igen men kanske bloggar senare.

Tack Erika!

Erika gjorde om min blogg eftersom jag är en amatör på det! Jag tycket att hon gjorde ett jättebra jobb!

Yes, jag är nyligen opererad, blev det i Onsdags.. Från början gick allt bra, jag hade inte så ont alls. Men jag fick morfintabletter som tog kål på mig, jag kunde inte äta dom.. Det enda jag gjorde var att sova.. Inte ens dricka kunde jag, jag mådde skit dåligt, det kändes som om jag skulle spy vilken minut som helst. Därför slutade jag med dom och jag väljer själv att ha ont än att må sådär dåligt igen.
Men förhoppningsvis kommer jag må lite bättre efter en vecka alltså på Onsdag. Då ska jag även (Kanske) träffa mina barndomsvänner, några av dom, och bara ''hänga'' yes, det kommer bli kul. Har liksom inte sätt de flesta på tre år, men vi har hållt kontakten på fejjan.

Det som stör mig är att jag bara äter NUDLAR .. Ingen bra sak.. Även om det kan vara gott IBLAND blir jag inte mätt på det.. Men det gör inte ont när jag äter det så det är väl så jag får leva under en vecka till. Det är inte så värst mycket faktiskt. Jag får ta och härda ut tycker jag! Men det som gjorde mest ont var när det skulle sticka in sprutan.. Usch fy och blä! jag höll på att börja gråta.. Och jag gråter faktiskt inte såå ofta.. Sen var jag rädd när jag väl skulle upp på operationsbordet. Men jag blev sövd och jag lovar er att jag aldrig sovit så gott på länge!

Nu ska jag nog gå och koka lite fler nudlar, sen sova..

Lite musik sitter aldrig fel!