Migrän.. fyfan..

Nej det är inte najs med migrän, jag tycker fan att det är det värsta som finns, har haft det sen igår.. Usch säger jag bara. Sitter och lyssnar på musik som en galning, tar det lugnt, chillar galet. Jag är feta trött, och vill bara somna nu.
Måste duscha också, jag orkar bara inte, haha, shit jag kommer bli en soffpotatis!

Länge sen

har inte dkrivit på länge, men jag har haft ''fullt upp'' nej jag har bara varit upptagen, inte hunnit sådär. Men nu harj ag lite tid. Kollar på CSI och denna gången är det ganska oräckt.


sitter och tråkar

nu är jag hemma efter två dagar med Felicia. idag lärde hon mig också åka longboard, sjukt kul!


Bild!

Nu sitter jag på bilden och ''antecknar'' det min lärare säger.. Not.. Pallar inte. hon försöker lära oss om olika storlekar på pennor eller något! Haha, jag vet inte !
Aja, man ska snart börja rita och det är i alla fall kul. Herrå!

Jag och Isabelle på svenskan (lektionen innan)


Trött chey

Haha, ska väl snart go och sova tror jag.. Fett trött.. Det finns liksom inte. Mitt öra kliar (töjningen), jag håller på att dö av sömnbrist och jag vill bara slänga mig i sängen och dö av sömn!
Har städat så det är fint här inne, eller.. aa om man tar bort sladdsamlingen jag har vid min stationära dator -.-

ny hårfärg.. i så fall vilken?

Tänkte färga, antingen blont, svart, brunt eller ha kvar rött. Men jag behöver hjälp. Så vad tycker ni ?
har ingen bild på när jag har svart hår för har aldrig haft det. Men denna bruna är ganska mörk så man kan ju föreställa sig. Vad skulle vara bäst? vad passar jag bäst i?

Jag är inte rädd för att säga vad jag tycker

Ni kan fråga vad ni vill, jag säger alltid det jag tycker. Om jag tycker du är söt/snygg så säger jag det om du frågar. Det betyder inte att jag gillar dig på något sätt förutom kompis. Jag antar att det är därför folk är ärliga mot mig om jag frågar. Vilket jag inte gör så ofta. Och det är inte för att jag är självsäker och att jag tycker att jag är jätte snygg och skit för det tycker jag inte att jag är. Jag ser väl helt okej ut om något. Men det är liksom inte något speciellt som jag tycker att jag har i mitt utseende. Och läs noga nu. Om jag säger att jag tycker att jag är ful, då tycker jag att jag är det. Jag säger inte det för att jag vill höra ''neej du är söt...'' eller '' vad snackar du om snyggo?!'' eller vad man nu säger! Visst, det är kul med komplimanger men om jag vill ha komplimanger så gör jag mig ju extra fin eller så frågar jag bara om hur jag ser ut? Då ska man ju klart få ett ärligt svar också. Men hur svårt ska det vara liksom.. Nej det är bara jobbigt att folk säger saker bara för att höra det dom vill höra.
OCH jag HATAR folk som tycker att det är kul när folk säger att dom har snygga kroppar och att man vill ha sex med dom.. Vad är det för komplimanger?! Egentligen? Det är inte någon man ska ta åt sig. Okej om man bara är intresserad av sex fine då har jag inget problem med det. Men vaffan.. det är bara barnsligt. Då är det verkligen dags att växa upp.
En annan sak som jag tycker är riktigt taskigt är när hemlösa står med en cigg i munnen och frågar om en tändare men ingen stannar och ger honom/henne en tändare eller hjälper. Om jag skulle ha en tändare på mig varje gång jag såg en sån människa skulle jag inte tveka en sekund på att gå och tända en cigg åt honom/henne. Varför ska man inte hjälpa folk som redan har det piss??
aa, nej fy fan säger jag bara.
Från en Tuva, solo

SÖDER BRÖDER GLÖÖDER!!!!

VINNST MED 5-2 DET ÄR GRYMT! Älskar er Bajen!!

Sköna och begåvade grabbar!!

Kolla denna video, den är ur grym! det finns inga ord. Några killar från MuPro har gjort den! Njut!
Själv har jag tittat på den minst 6 gånger..
Från en Tuva, solo

Påväg till skolan

Jupps, nu har jga sminkat mig, plattat håret och ska bara borsta tänderna. Sen drar jag till plugget! Tror dock jag byter brallor.
Idag blir det bajen match med Pappa och Freja! Weehoo, tyvärr kunde inte Olivia komma, hon har träning, men det hindrar inte mig!
Från en Tuva, solo

Ännu en av våra konversationer

Ja, det kanske börjar bli jobbigt. Varje vecka är det en ny dialog och dom ser oftast ganska likadana ut.

Från en Tuva, solo

Förlåt för dåligt bloggande

Jaa, förlåt, men jag var ju med jim igår och sen smsade Isabelle mig och frågade om vi ville följa med på fest hos våran klasskompis. Så vi tänkte varför inte?
Vi hann dock inte vara där så länge, grannen kom och klagade och vi var tvugna att gå. Så jag Jim och Bella tänkte först på att åka hem men så träffade vi Lisa Ida och Stella som inte heller orkade åka hem. Vi ringde runt lite men ingen svarade. Vi beslöt oss för att gå till tuben och vi skulle precis åka hem när en tjej och en kille kom och frågade oss om vi ville med på efterfest. Så vi tänkte varför inte? Så stack vi och tro det eller ej vi träffade Big-O. Jupp, det har jag bevis på!
Vi är så grymma, haha ha det gött!
Från en Tuva, solo

Taggar till JIM!!

Nu ska jag bara äta något lite snabbt och sen sticker jag vidare till Jim som faktiskt fyllde år igår!
Nu ska vi se.. Aa juste, Herrå!

JIIIIM!! ♥

Från en Tuva, solo


Nya Bilder!

Det ver länge sen jag plattade håret och nu har jag gjort det så jag passade på att talite bidler. Mihihi, look look look.
Från en Tuva, solo

En vanlig dialog mellan mig och Theo

En av våra ''normala'' konversationer.. så jävla underbar!

Från en Tuva, solo


Längtar till skolan

Det kanske är lite konstigt, men jag längtar till skolan. Jag är inte så mycket med mina klasskompisar för dom bor en bort bit från mig och jag har inte tankat på mitt busskort så det går ut kl 7 och man kan inte använda det på lov eller helger. Det suger lite. Men jag har inte pengar nog att tanka på mitt busskort. Nej, jag har inte så mycket pengar, men jag har så jag klarar mig. Jag gillar inte att be om pengar. Får alltid skuldkänslor efteråt.
På höstlovet vet jag inte hur jag ska kunna vara med mina kompisar. Nej, jag åker inte till Gävle, jag orkar inte och jag har ingen att bo hos.
Jag vill klä ut mig och gå runt med mina kompisar men just eftersom dom bor så långt bort blir det lite svårt. Aja jag kommer nog på någonting!
Det blir nog bra ska ni se.
Från en Tuva, solo

Idag

Hmm, idag ska jag förhoppningsvis vara med Kim igen, kanske Malin också. Det blir väl som det blir, men båda tjejrna är fina tjejer så jag blir glad vad som! Men jag ska städa lite i mitt rum nu eftersom jag inte står ut med att det är så stökigt, det äa väldigt jobbigt.. Nej menee man ska väl ta och städa på en gång då, Herrå!
Från en Tuva, solo

Bara en liten låt.

Från en Tuva, solo

Nattbloggande

Jag kom precis hem från en underbar kväll med en underbar tjej, Kim!
vi gick runt i hökis och vidare till farsta, vi hade så mycket at prata om. Vi har inte setts på jättelänge det var väl därför. Sen blev det för himla kallt så vi gick till Donken i sköndal köpte lite cola och satt och pratade till halv tolv då vi beslöt oss för att gå hem igen. jag skulle nämligen vara hemma kl 12. Men det var riktigt najs. Fick mig att sluta tänka på allt skit och bara leva livet typ, chilla galet ! Nej men det var härligt att träffa henne igen!
Nu ska jag snart gå och lägga mig, är sjukt trött och jag vill bara slänga mig i sängen och typ dö. Haha, på en skala 1-10 är jag ungefär 9,5 trött. Så jag tar nog och går och sover nu! Herrå!

Jag och sötaste Felicia chillar galet i skolans soffa. DET kan man kalla CHILL!

Från en Tuva, solo


Det var som fan.

Ibland kan det ju vara så att man mår skit, som jag gör just nu. Men det är väl ganska uppenbart?
I alla fall, då är det bästa man kan ha en riktig vän, som finns där och stöttar dig. Sånna har jag. Och jag är trött på killar. Det är alltid samma visa. Jag har svårt att släppa saker, så hur fan ska det här gå. Hmm, jag har sagt att jag inte pallar gråta för ''onödiga'' saker. Men alla gråter, alla har någongång gråtit. Man kan inte säga att man aldrig har gråtit. För om man inte har det är det ingen bra sak.. Då är man bara okänslig. Och jag brukar inte vara den personen som gråter, nej nej. Men när saker blir för personliga så kan jag bara inte hålla inne tårarna. En vecka efter att jag hade börjat på Frysen var jag sjukt ledsen och mina underbara vänner tröstade mig. Det är så det ska vara inte på något annat sätt. Jag är trött på att bli besviken och lämnad ensam. Som jag skrev i tidigare inlägg idag när jag var i skolan. Tuva Durgé solo.

 

Från en Tuva, solo


Satan i gatan.

Nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort
För jag trodde du var annorluda. Du kunde bara sagt som det var. Varför ljuga, sanningen kommer alltid fram tillslut. Jag kommer få reda på sanningen. Då är det kört för din del. Det var inte enkelt att lära sig att kärlek bara är skit och att allting har ett slut, inget håller för evigt. Äkta kärlek tror jag inte längre på och det är tack vare dig. Du fick mig att tro att det var något äkta. Aja, jag skiter väl i dig. Jag skiter väl om du har gjort fel. Jag skiter väl i dina känslor. Jag gör detsamma som du gjort. För jag glömmer aldrig bort vad du gjort, nej.
Från en Tuva, solo

jag tror mitt hjärta blöder

Hmm, var ska man börja?
Jag pallar inte tänka på någonting annat än skolan just nu, nej jag orkar inte. Nu är det bara skolan som gäller. Okej vänner också så klart. Men annars är jag helt neutral, jag vill inte ha någoting med någon att göra. Nepp. Jag är bara Tuva Durgé, solo.
AJA, jag sitter i skolan och jag gjorde nyss en utvärdering om det projektet vi har hållt på med. Jag spelar om en låt som visar vad jag känner just nu. Jag är sån. Lyssnar på låtar som beskriver mina känslor. Jag veet, det kanske är jobbigt när man lyssnar på samma låt om och om igen. Men nästan alla här i klassrummet har ju egna hörlurar så dom kan ju sätta på dom om dom tröttnar på min musik. Lite ego atm, hehe, jao!
Från en Tuva, solo

Theo.. ja vad ska man säga??

Tror nog att du är en av de personer jag pratar mest med, även om vi inte har så ''normala'' samtalsämnen.. Så är det sjukt kul att prata med dig din lilla bajskorv!

Från en Tuva, solo


Du tror du är allt men du är inget.. typ

ska snart tagga och sova, grymt trött. Vet inte när jag börjar imorgon.. har inte gjort ett piss på min läxa.. detta kommer inte gå gott. jag sitter med en turban på huvet.. är allmänt trött på allting (till och med musiken) jag vill typ bara dö nu.
har legat och följt månen tills jag nu inte ser den mer.. Då har man seriöst inget liv!
Aa, nej men kl är 10 och jag pallar mig nog till sängs nu!
Från en Tuva, solo

hEJ JAG ÄR PRATGLAD?

 

jag har aldrig pratat såhär mycket.. seriöst !

Från en Tuva, solo


Dessa bilder är mina favoriter profilbilder.

Lugg eller mittbena, vad är finast?
Från en Tuva, solo

Detta är jag..

Jag sjunger, mihihi.
Från en Tuva, solo

Wtf??

Detta pratar jag och mina bruuursh om i chatten på fb..

 

älskar er grabbar!

Från en Tuva, solo


Helt slut och uttråkad

Ligger och lyssnar på John Mayer, perfectly lonely just nu. Orkar inte ens gå upp ur sängen... Idag är egentligen en slapp dag, men jag kommer ha en del för mig så jag kommer få vila ikväll. För imorgon ska jag vara med gammla klassen, det ska bli kul, verkligen, jag har saknat dom så mycket!
Idag ska jag vara med underbara Linn, vi ska väl vara ute tror jag, ta lite bilder och bara umgås. Vi har inte träffats på länge så det ska bli riktigt kul.
Från en Tuva, solo

hemma igen

Nu sitter jag här och chillar. Om ni undrar varför jag och mina kompisar gjorde en ''Trailer'' är det för att vi ska göra en film om ''Den visslande Max'' och vi ska börja imorgon. Fast jag ska börja klippa och sätta ihop lite av filmen redan ikväll. Så jag ska lära mig själv hur man klipper och redigerar, det ska nog gå bra!
Från en Tuva, solo

Fryshusetmoviemakers

Detta är min och mina kompisars Trailer till en ''film'' som vi kommer hålla på med!
Från en Tuva, solo

RMK på Fryshuset

jaa precis som jag lovade!

Från en Tuva, solo

RMK på fryshuset

Nu är det så att ni som inte vet vem RMK är så slänger jag upp en video på dom efter inlägget. Men som ni ser på rubriken, ja han har ju gått på Frysen och är där ibland, men just idag, alla vi soulare fick se honom rappa lite, bjuda på en show, det var väldigt najs! Jag kommer lägga upp videon på hur det lät både på fb och yt så jag hoppas på att kunna lägga upp den här sen, men det är segt att ladda ner till datan via bluetooth såå et blir nog senare ikväll. Nu ska jag och mamma åka till Farsta och ta en runda där, bara titta, köpa lite mat och så.

Från en Tuva, solo


Försten i skolan..

Japp, jag sitter här och häckar.. Men men, det var så kallt ute idag så jag valde att gå på första tunnelbana som kom. och det gjorde att jag kom så tidigt. Så nu sitter jag och lyssnar på paramore och chillar gal1. Somnade runt 1 igår..
Från en Tuva, solo

Som vanligt en vanlig kväll

Japp som alla andra kvällar skypar jag med Fredde. Älskar skype, prata i telefon utan att behöva betala. Det är fan najs. Ni som inte har skype borde verkligen skaffa

Från en Tuva, solo

 


john mayer

Man kan inte göra annat än att älska han och hans utseende ..

Från en Tuva, solo

Luffar liv efter skolan

Jag Erik och Felicia satt kvar i skolan en liten stund, och solen sken, så jag tog upp min mobil och dampade foton på dom. Här kommer några

Så fina människor, haha.

Under lektionerna

är vi har tråkiga lektioner så sitter jag och Ana och fejsrejpar varandra, medan vi sitter bredvid varandra samt pratar om våra lärare. Ja, ni kan ju se..


Lite kul sådär!

Sitter i skolan och tråkar. Idag har jag bara 2 lektioner och sen får man välja om man ska stanna i skolan eller inte och plugga den sista lektionen. Annars får man plugga hemma. Och jag tror nog att jag stannar i skolan för jag gör INGENTING hemma !
pratade som vanligt med skype hela kvällen igår. Så jag är ganska trött, men jag är glad att jag faktiskt stannade uppe.
Jag skrev ett inlägg och fick ett par gillningar, lite kul sådär, titta:

 

Lite kul sådär, som sagt!


såhär äter tuva och felicia bullar

jag och felicia köpte bullar på lunch rasten och åt dom på matte lektionen. såhär såg dom ut efter TVÅ tuggor:


Skolan, trött som fan..

Sitter i soffan i skolan och bara väntar på att tiden ska gå.. vill åka hem.. Jag har mina anledningar, och det är inget dåligt, jag mår underbart bra! Jag längtar bara att komma hem. Jag vill inte säga för mycket bara!
Pratade med Fredde till kl 1 igår på skype! Sketanajs, verkligen.
Vi är 4 st som sitter och chillar i sofforna. Jag, Bella, Max och Catti. Vi sitter och drygar oss framför våra datorer. Egentligen blir alla så jävla dryga sen vi fick våra datorer.. Nästan alla sitter bara med sina datorer och lyssnar på musik och är helt osociala helt enkelt! Och jag är en av dom!
Ååh, jag kommade på 4 avsnitt av Awkward igår, älskar serien, den enda jag följer faktiskt. Ni som inte vet så går den kl 19.00 på MTV varje dag. Skit underbar serie.
Jag töjer ju nu, jag har fått igenom 3mm så jag ska bara göra lite mer så blir det sketabra!

Skyyype!

Sitter och pratar med Fredde på skype, kollade nyss min närvaro. Två gånger har jag fått sen ankomst.. Deenajs!
'


Soffmys!

Jag och Theo sitter och kollar på tv samtidigt som vi väntar på att Felicia och Ludde ska komma hit. Vi har ätit tacos och nu chillar vi galet!

HEEELLL YEEEAH!!

Godmorgon!!!

Jag vaknade av att jag var gryymt kissnödig imorse. och när jag kom tillbaka somnade jag en stund. Men han inte sova länge för än Felicia väckte mig och sa '' Tuva, kolla, det är snor, det bara rinner!''
Efter det kunde jag inte somna. Så nu sitter vi och bloggar båda två.  Och kollar på Moa lignell när hon sjöng igår.
Felicia sitter och printskrinar, eller hur man nu säger, så att hon får bilder på moa till sin blogg.
Idag ska jag och Felicia gå och kolla på ny navel piercing och sen ska jag tagga hem och börja städa för ikväll kommer Ludde och Theo hem till mig och vi ska äta taccos och kolla på en serie. Det ska bli väldigt najs och mysigt!
Men nu ska jag väl kla på mig lite.. eller nää det ska jag inte, jag ska bara chilla här med Fless och inte göra någonting!
Om du trycker på bilden kommer du till hennes fin fina blogg!