Soft i soffan

Sitter och kollar på kniven mot strupen med mamma. Det ä ganska dumt att man öppnar en resturang om man bara är tillräkligt bra att bara laga mat i sitt eget kök och inte till folk som förväntar sig en jätte god middag.
Jag påstår inte att jag är bra.. inte alls. Hahaha, imorgon blir det slaggning hos Felicia, kolla Idol, MOA LIGNELL!! och så ska vi bara chilla lite. Lördag ska jag träffa Ludde och Theo, dom ska sova här så jag måste verkligen städa. Verkligen hardcore - städa!
Men nu ska jag väl vara lite social med mina kompisar. så jag bloggar imorgon, herrå!

SERIÖST FELICIA DU ÄR MIN IDOL!

Här ska ni få se, en tjej med talang! Hon är både grym på gitarr, grym på att sjunga och en grym vän!
Besök henne på yt:  falafelflickan

Kärlek kan vara svårt

Jaaa, jag gillar då en kille som jag kännt ett tag nu. Men jag vet inte hur jag ska prata med honom.. och jag pirrar helatiden i magen när jag träffar honom!
Aja.. Det där får jag väl egentligen hålla för mig själv. Hehe.
Håller på att spela in min låt på datorn. Skar dock upp mina fingrar i förrgår så jag kan inte spela gitarr för tillfället. Och för er som undrar hur fan man kan göra det så var det så att jag stog och skar fralla nör min kompis ringer, jag blir rädd och slinter med kniven.. Bra som jag är!
Appropå bra, eller, aa typ, snäll/bra AJA. Min kompis ville att jag skulle skriva om honom på min blogg. Haha. Han är så snäll och gullig, och jag är så glad att jag är kompis med honom! och jag är säker på att han känner samma sak! ;D
Nej men nu ska jag väl ta och städa sammtidigt som man är lite dryg på fejjan. Hare gött och aa allt det där ! xD

Godmorgon

Sitter och äter frukost med jim, Mattias gick för ungefär 1 och en halv timme sen så vi passade på att äta frukost då. Nu är vi helt döda och jag vill bara sova. Vet dock inte om min syster är hemma eller inte. Jag ska ringa henne snart så jag får väl veta det då antar jag.
Nu sitter både jag och jim med våra datorer och drygar framför facen.
nu ska vi fortsätta att dryga oss, herrå!

00.44

Sitter här med trötta människor som är typ halft döda i jims soffa inklusive fottölj. Om vi inte hittar på något nu så kanske man taggar hemmåt. Eller så sover man här. Vi får se hur det blir...
Ha det gött!

Så jävla bäst

Vi hade kompisfoto idag i skolan. Jag var med Ana, Timmy, Denise & Isabelle.
Jag var pippi, Ana var herr nilsson, Timmy var den handikappade killen i south park som bara kan säga: TIMMÖÖ!, Denise var Syster khadidja (stavning) och Isabelle var svampbob.
Vi var dock dom enda som hade klätt ut oss. Alla andra såg ''normala'' ut.
Vi får också bilderna heelt gratis, det är också väldigt najs.
Nu sitter jag och äter, min mage kurrade seriöst så att stolarna i skolan vibrerade.. Så hungrig kan jag bli!
Men jag ska fortsätta äta och vill helst inte äta vid min nya dator. Så ni får ha det gött så bloggar jag senare, herrå!

Dags för lite sömn

Yazz, nu tänkte jag gå och slagga. Är grymt trött så jag vet egentligen inte vad jag ens gör uppe. Kom ut ur duschen för ett ag sedan.
Imorgon är det kompis foto som sagt och jag hoppas på att vi kommer få en riktigt ''fin'' bild. Detta kommer bli grymt kul. på kvällen har jag ingen aning om vad jag ska göra men jag hittar säkert på något. Om inte annat så kan jag jobba med mina dussin låtar som jag inte har gjort färdigt.
På lördag blir det i alla fall filmkväll med Jim och kanske två människor till, det blir najs hur som helst. Men nu ska jag ta och sova, jag bloggar igen imorgon, herrå !

Bild

Nu har jag börjat min bild lektion. min lärare står och pratar om något som jag inte lyssnar på alls..!
Vi ska hålla på och rita och måla.. You dont say???
Haha, nu ska jag måååla. Herråå!

Kvälls bloggning

Idag var jag i skolan. När jag kom dit satt alla med sina datorer i knät och var typ inne på fejjan och yt och lite andra saker. Dagen idag har varit bra, vi hade skolfoto och jag vill så gärna se hur jag blev. Jag brukar vanligtvis se ut som en hög åsna om jag inte har sagt det redan, på alla skolfoton. Så vi får väl se hur det blir det här året.
När jag kom hem åt jag lite och chillade ett tag sen stack jag ut med Mathias och chillade lite till. Det var soft. Vi kollade på The simpsons (stavning) och jag beslogtog hans säng för en stund. Sen är jag skulle hem fick jag skjuts av Mathias mamma som körde nästan hela vägen fram till min port. Riktigt snällt faktiskt.
Snart drar jag mig tillbaka och ska slagga. Men först ska jag säga godnatt. Ni får ha det så bra och sova så gott. Jag ligger här med min bebis och lyssnar på musik. Alla andra i familjen sover redan. Så jag är lite ensam, men vaffan jag har min bebis som sagt. och nu ska jag väl lägga undan den för natten så att den orkar med morgon dagen.
Ni får ha det gött så kommer det inlägg imorgon igen.
Och med det sagt säger Tuva godnatt!

Felicia smulholm

Felicia kom med förslaget att jag skulle skriva att hon är bäst. Såå, jag tänkte att jag kunde göra det. Felicia Smulholm du är bäst!


Snart tagga till skolan

Sitter i köket och lyssnar på musik sammtidigt som jag gör mig i ordning. Idag är det skolfoto med min härliga passionsklass. Så här ska jag se ut !

Snyggt! haha, nej men vaffan jag tror dette kommer gå bra. jag brukar dock i slut endan se ut som en åsna på skolfoton, men vi får väl se hur det går!

Ghostwhisperer & Mac

Sitter och kollar på tv och sitter vid fejjan. pratar med lite folk, har laddat upp sjukt många bilder från idag när vi fick våra datorer. Vi damp fotade lite. Jag kommer lägga upp de två/tre roligaste bilderna. Nu är jag lite afk med tanke på att jag kollar på tv, det är riktigt spännande!
Aja, ska hoppa in i en dusch nu under reklamen. hade gött !


Mycket, mycket, mycket.

Hmm, var ska jag börja.. Imorgon får vi våra datorer, macbook pro (stavning) det blir najs. Sen så ska vi ha skolfoto på onsdag. Jag är glad att jag hennade håret så att jag inte ser ut som en morot i huvudet..  Nu ser det istället ut som om mitt hår blöder lite. Jag tycker det är snyggt i alla fall!
Sen har vi så att man kan fota sig med sina kompisar på Fredag vilket jag, Timmy och Isabell ska göra. Vi ska göra en skyllt där det står TIMMÖ, TIMMÖ, TIMMÖ, TIMMÖ. Om ni har sett south park så kan man ju ränka ut varför.
Ja, det var väl det typ, nästan. Sen är det en privat sak, som jag tror de flesta i min klass känner till. Vilket jag inte tänker nämna på bloggen, tyvärr. Kanske senare men inte just nu.

 


Im sorry, I can't be perfect..

Har en jobbig tid just nu. Jag gör så mycket skit som jag sen ångrar.. Jag är ledsen för alla saker jag gör. Men jag gör det inte med mening. Jag mår inte så bra just nu. det är därför jag gör dessa skamsna saker.  Men ingen är fan perfekt. Jag säger förlåt för de saker jag gjort fel. Jag kan förstå att folk inte förlåter i första taget. Men.. Dryga sig är bara onödigt. Och som sagt.. Ingen är perfekt.. alla gör fel så varför ignorera och dryga sig..?
Im sorry, I can't be perfect.




Underbar kväll med underbara människor

Japps kom hem för en timme sen, har varit med Ludde & Teo som dock åkte ca kl 9 men så var jag också med Carro och björn. Vi taggade hem till Carro efter ett snabbt besök hos mig. sen gick björn hem kl 12 så jag och Carro bögade film. Och nu sitter jag här, kom hem för en timme sedan.



Detta gör vi på lektionerna

Detta gjorde jag dock hemma, men muschen i skolan

Längtar fan till skolan.

Jag längtar verkligen till skolan, jag har så grymt kul där. Så glad att jag jag valde Frysan ist för Rytmus!
Jag har precis lärt mig dricka kaffe också. Det är la gott. Tog två koppar idag.. Väldigt pigg blev jag i alla fall.
Kolla sicken glad tjej med en kopp kaffe!