Sitter i skolan på svenskan ..inte kul..

Men jag kan underhålla mig själv med webbkameran!


Ut med cheyurna

Jag ringde min kompis och frågade vad hon gjorde och att jag ville träffa henne. Så jag ska vara med två underbara cheyur. Malina och Kimpan.
Imorgon ska jag upp tidigt och städa. Plus träffa en speciell vän. Jag får lite pengar av att städa hela lägenheten. Inte så mycket men pengar är ju alltid pengar. Så varför inte?
Nu ska jag jag förbereda mig för att sticka ut och inte komma hem förns sent! Hare göttans!

Så fin

Jag tror jag är kär i dig. Det gör jag verkligen. Jag hoppas du känner samma för mig. Annars vet jag inte vad jag gör.
Just like the cluods, my eyes will do the same. Every day it'll rain.

Videobloggning FTW

Tänkte slänga in ett videoinlägg sådääär...

Hemma och kollar på mumindalen på tv.. höhö.

Japp, kom precis innanför dörren!
Idag var det foto med bandet, sjuk kul. Det var verkligen roligt!
Gick också till skolsyster idag för jag har haft rpoblem med min handled i flera år nu. Det kommer och går. Men ibland kan det vara så allvarligt att jag inte kan använda min högra hand på grund av smärtan. Så hon sa att jag skulle gå till vårdcentralen i Farsta så skulle en riktig läkare få titta på det. Hoppas det inte är något allvarligt bara..
Nej nu ska jag börja laga mat.

sitter i skolan och chillar galet.

Japps sitter här och lyssnar på musik, min Fabel är skit, jag pallar inte göra något mer på den!


MUMS

Sitter och kollar på ghost whispererererererer eller hur man nu uttalar det.. Fick lite choklad av min mamma så jag är nöjd ! imorgon blir det foto med skolbandet, sjukt kul! nu ska jag fortsätta kolla på tv, herrå!

Skolan kan ju ibland vara helt ok.. fast nee

Jag och Ana satt faktiskt och kollade på My life as Liz, höhö under hela första lektionen, SOOOOFT!
Mina klasskompisar säger att jag liknar Liz. Vilket jag tar som en väldig komplimang för hon är ju grymt söt och inte mer än det så är hon ju snygg också!
Aja nu ska jag jobba på min Fabel nu, herrå!

Ny frisyr!

Såhär ser jag ut nu. Jag tycker att jag är jätteduktigt för jag klippte detta själv!

I wish you were here..

När jag sitter ensam här en lördags kväll får det mig att börja tänka.. På honom och på vad fan jag håller på med. Jag saknar att se på den här personen. Han fick mitt hjärta att hoppa. Det är sånt jag brukar tänka på när jag är ensam och inte har någonting at göra. Nu när den ''mörka'' tiden kommer..
Nej fyfan, jag har suttut och gråtit för mycket idag.. Det här är inte bra, jag ska vara en glad tjej. Vad är det här för något?

sitter hemma och tråkar.

Hallåj, kom hem för ett tag sen från skolan. Eller vi slutade halv 3 men jag Bella, Anna och Sara åkte till TC och kollade runt lite i affärer, jag har dock inga som helst pengar men det gör ju lite gott att fönsterschoppa, höhö.
Nu sitter jag och kollar på bolibompa, alltså har jag mega tråkigt..
Jag vet inte hur mycket jag skrattade i skolan idag.. Jag var bara hopplös, jag började skratta åt någonting och sen skrattade jag åt mitt skratt, nej det var helt knas!

Jag tror jag har hittat en tvillingbror..?

Är inte vi gaanska så lika??

Arbetspass

Nu sitter vi och ska göra en Fabel, en saga med talande djur, höhö. Ska snart börja. Det kommer nog gå bra. Men jag hatar att skriva lyckliga slut, det är inte riktigt min grej. Gillar när det är någon som blir skadad eller någon som försvinner. Det är lite mer min grej.

Äntligen skolan!

Nu sitter jag i skolan och bara chillar galet!!
älskar er pruttungar!! ♥

Tv, snart dags för duschen.

Jag har precis hjälpt bella med hennes nya blogg. Den blev sjukt snygg tycker jag! och så har jag fixat lite nyt på min blogg också. Men tänkte sen göra så att min bakgrunt bli mörk också. Snart ska jag hoppa in i duschen vilket känns väääääldigt skönt. höhö. Nej men ni får ha det gött så ska jag fortsätta titta på tv, hihi här besök Bellas blogg när du trycker på bilden.

My eyes, there just for you

Jag är fortfarande hes, men det börjar arta sig. Jag har tagit min hostmedicin som jag ska och hostar därför inte lika mycket och när jag varken hostar eller pratar repareras stämbanden, vilket jag är skitglad över! så om jag inte är så hes ska jag till skolan imorgon. Det ser jag fram emot. För det finns en person som jag inte kan slita blicken från, när jag väl ser honom.


 

 


Sjuk, men töjer örat ändå!

Jag är så sjuk att jag inte kan prata, har varit det sen i fredags men då var det bara som en vanlig förkylning, lite snorig och hostig. Men nu harj ag hostat för mycket så att mina stämband har typ slitits ut

men jag fortsätter töja!

Sjuk, usch det var ett tag sen!

Japps här sitter jag och är snorig, har huvudvärk och luffar i soffan. Inte riktigt en helg som man har sett fram emot. men men vad ska man göra? Det blir inga kompisar idag, kanske senare ikväll om jag orkar men det vette fan.


Kväll med Fredrika

Igår var jag med underbara freddie från kl 5 till två på natten, höhö. Det var en chillkväll som jag hade längtat efter ett ganska långt tag. Vi pratade mest skit och det var så grymt mysigt att få öppna upp sig till en person som man verkligen kan lita på!
underbart fin bild på Freddie!

Ny duschad och dödstrött!

'Snart ska Tuva gå och sova, ska bara kolla runt lite på tv om det finns något intressant. Höhö. Godnatt!


Vinna en Iphone? JA TACK!

Tänk om man skulle vinna? Det finns en tävling där man faktiskt kan vinna en sånhär sötnos. Tryck på bilden så kommer du till sidan. Sen följer du bara instruktionerna och sedan är det bara at hoppas !


Lite Bild fixande


När theo har tråkigt spammar han mig..

Hahaha, puss på dig lilla gubben!

Myskväll med Felicia


Krossa alla fönster

Sitter och lyssnar på denn underbara låt, så grymt bra. Eller vad tycker ni?
Det har börjat göras ganska många hatlåtar om jag får säga det själv. Fast Rapp låtar brukar ju handla mest om aggresiva känslor. Nej nu ska jag snart kolla Awkward, så hare gött!

Godmorgon

Idag har jag ingenting för mig, tror jag bara ska chilla galet, vill dock göra något galet! Typ festa, som fan. Men jag vet inte var det är fest! Tror jag missade en igår, höhö. Men igår orkade jag ingenting, typ död. Nej men idag vill jag bara släppa loss! utan att bli full, jag vill bara hoppa runt och ''dansa'' kanske ta något att dricka men inte mycket. Aja nu ska jag tvätta mina kläder, ha det gött!

Men vaffan

Jag fattar egentligen vad jag fortfarande gör uppe, jag har sjukt tråkigt, skulle gärna vara ute med kompisar, men nu har ingen hört av sig och jag kan inte höra av mig till någon för mitt comviq har gått ut och jag har 1 öre kvar, lyckat!
Fast jag koller på The Mentalist så jag är i alla fall underhållen. Men reklamen tar kol på mig! Hatar reklam, det borde vara förbjudet. Fast sen är det ju folk som köper saker när man ser reklam, som min kompis köpte ett zumba sett. Haha, jaa varför inte. Nej, men reklam är inget för mig. Och speciellt inte halebop reklamen, den har ju typ spårat ut eller? Fattar inte ens vad dom vill få fram med den där... ''telefonen du vill haaaa..'' man ba vaffan?
Aja nu börjar programet igen och jag ska titta, herrå!

Soffmys i min ensamhet