Sen kväll igår

Igår var jag med massa personer  och jag var där till ett sen gick jag och min kompis hem till henne eftersom jag skulle sova hos henne och så tittade vi på film. Först Kalle och chokladfabriken. Kalla mig efterbliven men det var första gången jag såg den! Sen såg vi en annan film som jag har glömt vad den heter nu..

Haha jag somnade vid fem oh det är väldigt sent för mig.. För jag vaknade 10 i morse...

Bilder från i Fredags:





Sådär ja ! ha det bra !


Nyvaken.. typ

Vaknade för typ en halvtimme sen. Nu ska jag fixa håret oh lite grejer, ska vara med mina kompisar idag. Jag bloggar mest när jag är ledig och så. Som nu lixom. Hah. Men nu sitter jag och lyssnar på världens bästa låt, eniglt mig själv. Stamp on ground.
Min dator är tyvärr lite cp så kan inte lägga upp den..

Kommer bilder från imorgon om ett tag. Ha det!

Nyss haft fest.

Nu har alla gått hem, det kommer dels bilder och allting någon annan dag, för dom togs med Björns och Freddies mobil, haha sjukt kul vi hade!

Som sagt så är jag frisk och kry nu. Och mitt rum är rent och fint!

Skola imorn

Kanske, japp. Om jag mår bra får jag gå till skolan, YES!
Haha, står inte ut att bara sitta hemma, och göra ingenting..

Nu håller jag på att dansa lite. Jag har städat rummet och jag och pappa var och kollade på mobil men vi hittade inte någon, så vi ska typ kolla på blocket... -.- Eller jag hittade en men det var ''för dyr'' kostade 2992?
Okej, jag själv skulle aldrig ha råd med den och jag är egentligen inte bortskämd. Men när det gäller en mobil ska den vara snygg, bra och ha bra megapixel. Det är mina krav, inget annat.. Min pappa plockade fram en rosa LG.. En ny en, jätte ful med bara 3 megapixel.. Och den jag kollade på var en svart sony Ericsson HD med 8.1 megapixel kamera.. Vilken skulle ni ha valt?

Jag har ställt in mig på att jag vill ha den. Sen om pappa och mamma vill lägga in något som ''behövs'' mer är det väl deras problem inte mitt?

Hare bra med er!

Ny mobil idag

Japp, idag när pappa kommer hem ska vi åka och hämta ut penicillin och sen kolla på en ny mobil till mig. Egentligen så var det en födelsedags present men jag får välja vilken jag vill som inte är för dyr hihi!
Och efter tre st omgångar med medicin känner jag mig som en helt ny människa!
Jag har duschat i 1 timme och nu håller jag på att öva för mig själv med dans. Jag lär mig det mesta själv. Som gitarr och nu ska jag lära mig piano, och dans gör jag lite då och då. Sjunga det är ganska lätt om man är tonsäker!
Ha det bra med er, jag ska damsuga upp alla dammråttor nu! yuck!


Nyvaken yay..

Godmorgon

Nej, det har inte varit en ''godmorgon''. Jag vaknade först kl 2 på natten för att ta min medicin.. Sen skulle jag ta den en gång till tjugo i åtta. Och jag är en person som inte kan somna om när jag väl blivit väckt. Så därför sitter jag här nu..  Men jag bryr mig inte så värst mycket. Jag vill bara bli frisk!

Svar på tal


Jag antar att jag har allvarligare eftersom att han är frisk nu och jag själv sitter här och ser ut som en levande zombie.. Sen så har jag mina halsmandlar som blir ''gigantiska'' när jag får streptokocker eller halsfluss eller vad det nu är- Där har du ditt svar ♥

Idag:

Idag, hmm.. Jag ska gå och ta ut mer medicin och jag frågade min pappi om inte vi kunde kolla mobil på samma gång då.. Det är ju ganska så smart eller hur? Då sa han att jag måste vara pigg för att gå ut. Men vaffan jag mår ju inte bättre av att sova hela dagen och kanske, bara kanske, börja vända på dygnet..

Nu ska jag hoppa in i en lång och varm dusch, ha det!


Godnatt...

För att må bättre har jag öppnat mitt fönster och så  för att få in lit frisk luft. Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig oc hoppa spå att jag mår bättre imorgon vilket jag tvekar på .

Ska gå upp en snabbis kl 2 i natt för att  min medicin som jag ska ta varje 6:e timme. ganska så jobbigt, ja!

Hare bra!


Penicillin

Japp. jag mådde så dåligt att jag var tvungen att åka till sjukhuset där jag fick medicin. Men jag ska vara hema hela veckan sa doktorn.. fan säger jag bara. Under tre dagar till får jag inte vara med någon för jag är fortfarande smittsam.. Men efter tre dagar kan jag vara med vem jag vill. Men det bästa skulle vara om jag bara vilade.

Så sa hon, bajs aso.. Jag som skulle ha fest på Fredag.. Hoppas det kommer gå. Man ska aldrig dra förhastade slutsatser, jag kanske är ganska frisk på Fredag och klarar av att ha fest..

Men nu ska jag tjocka mig framför tv:n, vem kollade på handbollen? Sverige mot Danmark? Jag gjorde. Haha, men nu ska jag byta kanal.


Infektion?!

Nu har mamma kommit med någon grej att jag har en infektion i halsen och att vi någon dag ska åka till min doktor och få typ något bevis på att jag ska få opperera bort mina halsmandlar.. Det kommer väl INTE bli bättre då..!
Jag kommer ju bara få vara hemma från skolan ännu mer!

Där har du ditt svar på frågan Lina, ja, det är ganska allvarligt, antar jag.. :/ ♥


Hemma, igen..

Jag kan knappt prata.. Men det blir lixom bättre efter att jag varit uppe ett tag :/ fattar inte, nu kan jag svälja, jag kan prata, och jag kan ändas bättre. För en stund sen kunde jag inte det.. Men vi ska åka till sjukan och kolla hur allvarligt det är..
Jag hoppas i alla fall att få spela fotboll imorgon, eller jag hoppas att jag är frisk då!

Hoppas att ni har det bättre än mig!


Systrar oh Bror

Tänkte skriva ett litet inlägg om några personer som betyder väldigt mycket för mig.

Den första personen: Jim, Eftrajim at' fb ♥


Jim är nog den roligaste killen jag någonsin träffat. Jag kan inte säga hur många gånger han har fått mig att skratta tills jag tappat andan. Älskar dig syster!

Andra personen: Freddie, Fredrika at' fb ♥



Freddie är nog den gladaste tjejen i hela världen som jag någonsin har mött, det finns inga ord för hur mycket hon betyder för mig! Älskar dig bror!

Den tredje personen: Lina, Lina at fb ♥




Lina är nog en av de vackraste tjejer jag mött, en riktig modell och har en sångröst som är helt underbar även om hon inte tyker det själv! Älskar dig syster!

Den fjärde personen: Abbie/ Michelle. Michelle at' fb ♥



Abbie, har alltid ställt upp för mig och alltid funnits vid min sida när jag inte pallat mer. Därför kallar vi varandra ör systrar! Älskar dig syster!


Lite bättre

Japp, jag mår lite smått bättre nu i alla fall. Skönt. Men pappa gav mig det goda rådet att om jag vill spela fotboll på Onsdag BÖR jag stanna hemma imorgon också.
Det jag är rädd för är att jag missar en del i skolan.
Hatar att vara hemma från skolan men det har varit ganska skönt.
Jag har varit ganska nära på att sova hela dagen. Har gått fram och tillbaka från sängen, hela dagen. Haha, men jag mår i alla fall inte som min sötnos som säkert ligger och sover just nu.
Han vet inte heller vad min blogg heter så han kan inte kolla in den (a). Vägrar att säga vad den heter.


Duschen kallar, vi ses!

Tråkigt..?

Bara för att man är hemma betyder inte det att man inte kan sminka sig.. Jag brukar inte göra det när jag är sjuk, som många andra.. Men Guuud jag hade så tråkigt så jag har bombat med ego bilderr och massa skit. Några fina omgjorda bilder kommer här.




Vad tycks?

Ingen skola idag.

Ja, som sagt mådde jag ju lite dåligt igår.
Och, ja, det har blivit värre så JAG får inte gå till skolan idag..
Även om jag ville det .. :/
Halsfluss och liite feber har jag. Fast jag känner mig kokhet över hela kroppen..
Och jag kan knappt prata, eller andas.
För när jag har halsfluss sväller mina mandlar upp så att det nästan täker hela halsen ich jag får ingen luft.
Skit jobbigt faktiskt.

Aja, nu ska jag väl gå tillbaka till sängen, känner mig död..

Hoppas ni har det bra!

Migrän.. FAN

Det är inte så många som är här och det är skönt för jag har fortfarande migrän.. Det är så jobbigt oh pojken min har smittat mig med ont i halsen. Så jag vet inte om jag kommer orka skolan imorgon..
Men jag hoppas jag gör det för imorgon blir det fotboll!

Nu hoppas jag väl på att få sova.. Eller i alla fall få vila lite.

Säg vad ni vill att jag ska blogga om för nu börjar jag få slutpå idéer .. (a)

16 år.

Jag vet inte hur många som har skrivit grattis till på mig på fejjan. Haha, men saken är den att jag blir inte 16 förns kl 4.
Jag har fått trosor,(a), strumpor och en ring som visar att jag är Januari barn. hihi Sen fick jagen ny parfym. Nu har jag kanske 10 st parfymer. YAY!

Så nu har jag sminkat mig och förberedit mig för alla gäster. Och mamma sa att jag ska få ha myskväll nästa helg som en liten fest, så får jag bjuda ett antal av mina vänner. Har redan bestämt vilka som ska komma.

Jo det är en sak. Jag kommer, så småning om, inte ha något att skriva om. Så om ni vill att denna blogg ska bli rolig att läsa kan ni ju ge förslag till vad man kan skriva om.

Om ni ursäktar mig så är det gästar som väntar. hihi, jag har redan fått veta att jag ska få en ny mobil och jag får välja en själv också, men den ska inte vara för dyr (a)

Haha, hare bra!


Gullkissar.

Jag har nästan som ett zoo här hemma. just nu har vi 4 hundar var av tre är våra egna. Men sen har vi också två kattungar. Godis oh Mums. Godis är den mer keliga av dom. Mums är den busiga. Och jag älskar dom två sötisarna. Jag lägger upp några bider på dom.

Godis under en sovstund vid fönstret. Bådas favoritställe.
Ibland så kan dom ligga bredvid varandra. hihi.


Mumsan när vi var påväg till landet. Liite rädd men hn fick ligga och sova i mitt knä sen.

Nu ska jag sova.. Det kommer bli en ganska stressig dag imorgon..

Älskar er

Den här kvällen kommer på min topplista av alla kvällar jag varit med om under min 15 år tid. Oh det var väl tur det eftersom om tio minuter är jag 16..

Vill bara säga att jag älskarer så grymt mycket, bästa gänget! Ingen dag har varit bättre än den här !

Yay!

Att han kunde! han fixade min dator på en gång, haha gud nu kan jag sitta här inne oh blogga istället. Snacka om att jag är lycklig?
Nu blir det bilder!




Sådär ja. Sen kommer det kanske komma bilder från ikväll också. Men det får vi se för min kamera är inte så värst bra och det är mörkt..

Ha det !

BioKVÄLL

Shenna, snart drar jag iväg med mina kompisar och kollar bio.
Vi vet inte vilken bio det blir men det ska bli av i alla fall.

Igår var jag hos min syster och vi kollade på Jeff Dunham. Så sjukt rolig. På morgonen efter hade vi skönhetsbehandling.. typ. Vi tog på oss ansiktsmask och sen fixade vi oss innan vi åkte hem igen.

Men nu har jag gjort mig mer iordning. Skulle gärna lägga upp en bild, men som sagt är det här min mammas dator och jag vill inte hålla på och ladda ner MINA bilder på HENNES dator, verkar ju lite onödigt.

Nu ska jag bara fråga pappi om bio pengar som han sa att han kunde bjuda mig på! wiie, ses!


Ont i ryggen

Jag kom nyss hem från skolan med världens rygg värk!
Precis vid skulderblden, känns nästan som om det är någon närv som är ikläm..

Men nu sitter jag vid min mammas dator, hon är snäll som låter mig låna den.
Idag åker jag och min syster och sover hos våran halvsyster, riktigt mys. Jag hoppas det kommer bilder till på lördag. Självklart ska jag blogga när jag kommer hem. Man måste ju göra sig iårdning tills på kvällen då man ska gå på bio med det bästa gänget som finns!
Sen blir det att gå och lägga sig ganska tidigt när man kommer hem för på Söndag, då fyller mn år också!

Ja, vad kan man säga..? Jag är fullbokad!

Lite bilder från svenskalektionen. Hade tråkigt, alla ndra läste och gjorde prov. Jag var klar och hade ingen bok.. Bara en diktbok som jag faktiskt inte orkade läsa.







Hihi, jag i mina älsklingsblåa byxor från bik bok!


Älskar er grabbs! verkligen!

Ha det bra med er.


Nu ska vi se..

Hmm, om man har migren.. Måste duscha, göra läxor och allt på samma gång. Hur gör man då? Jag har liite problem. Ändå har jag väldigt bra betyg, men just nu. Nää då vill jag bara gå åt sidan en stund. Fyller år på Söndag så då får man ingen lugn och ro heller. Nepp nepp, det har varit en ganska så körig veka för mig. Annars brukar det vara lugnt, men nu är jag bara trött, så jag tar och skiter i läxorna just för idag. Japp, så gör vi. Nu hoppar jag in i dushen!

Då kör vi?

Jag vet inte hur många bloggar jag har haft.. Men nu ska jag väl försöka.
Sen ska jag göra finare headers när vi instalerat Photoshop.
Då kommer det bli prima. Bara en sak som är problemet..
Min dator låter mig inte blogga så, just nu sitter jag vid mina pärons dator..
Bajs säger jag bara.
Jag ska säga det till han som fixade våran dator så kanske han kan fixa det.

Nu ska jag nog duscha och sen gå till min sköna säng.. Är hur trött som hälst!


Välkommen till min nya blogg!